Om u beter van dienst te zijn maken wij gebruik van cookies. Door te browsen op onze website, gaat u akkoord met de door ons gebruikte cookies - Lees meer - Verberg

Over Retouren

Alle mobiele telefoons hebben twee jaar fabrieksgarantie. Uitgezonderd hiervan zijn Apple producten, voor welke een andere garantietermijn geldt, namelijk één jaar. Tevens geldt dat na de datum van aankoop, de bij het toestel meegeleverde accessoires of aangekochte accessoires over een garantietermijn van zes maanden beschikken, tenzij door de fabrikant anders wordt vermeld. Alle mogelijke reparaties, die binnen de hiervoor genoemde garantietermijnen vallen, worden kosteloos door de fabrikant uitgevoerd, mits er geen val-, stoot-, vocht- en/of waterschade wordt geconstateerd door het reparatiebedrijf.

Indien het product niet onder de garantie valt, zoals onder eerder vermelde omstandigheden, dan zullen de onderzoekskosten voor je in rekening worden gebracht. Deze variëren tussen de 30 en de 50 Euro, afhankelijk van het merk van het product. Voor het aanmelden van jouw defecte product kunt je contact opnemen met www.nlightened.nl, via de e-mail info@nlightened.nl.

DOA
Helaas komt het af en toe voor dat een toestel of accessoire bij ontvangst niet naar behoren blijkt te werken. Dit noemt men een DOA (Dead OArrival). Mocht dit het geval zijn, dan kan het product omgeruild worden voor een ander exemplaar. Het pakket wordt alleen omgeruild indien het toestel en bijbehorende accessoires in volledige nieuw staat verkeren. Tevens dient het toestel ongeregistreerd/ongeactiveerd te blijven. Indien dit niet het geval is, zal omruiling niet mogelijk zijn.

Mits je aan deze eisen heeft voldaan, zal het aankoopbedrag binnen 14 dagen aan je worden gecrediteerd. Voor omruiling gelden dezelfde eisen.

Indien je aan de bovenstaande voorwaarden voldoet, kan je jouw pakket naar het volgende adres versturen:  

NLightened B.V.
Bornissestraat 27
3044 AD – Rotterdam
Nederland