Om u beter van dienst te zijn maken wij gebruik van cookies. Door te browsen op onze website, gaat u akkoord met de door ons gebruikte cookies - Lees meer - Verberg

Bezorgen

Alle producten die wij aanbieden op www.nlightened.nl zijn leverbaar vanuit eigen voorraad. Zodra je jouw bestelling en betaling hebt afgerond, kunnen wij jouw bestelling direct verwerken en klaarmaken voor verzending. Op de site van onze groothandel is de gehele voorraad van een product te zien, zodat de klant weet hoeveel aantallen er voorradig zijn. Wanneer je het product voor 16.00 uur besteld en betaald hebt, dan kan je het product binnen 24 uur in ontvangst nemen (buiten Nederland 48 uur).

Nadat wij jouw betaling hebben ontvangen, gaan wij jouw bestelling inpakken en klaarmaken voor de verzending. Nadat jouw bestelling door ons is verzonden, ontvang je een verzendbevestiging per e-mail. Je kunt deze bevestiging op de dag van verzending tussen 14:00 en 18:00 uur verwachten.

We verzenden alle bestellingen met GLS, UPC, DHL, PostNL. Alle bestellingen worden in een doos verpakt en met track & trace nummer verzonden.

VERZENDKOSTEN BUITENLAND EN BINNENLAND
Voor een bestelling binnen Nederland, wordt een toeslag van €4.50 doorberekend en voor een bestelling buiten Nederland, wordt een toeslag van €8.50 doorberekend. Als klant betaal je dus verzendkosten voor de bestelling.