Om u beter van dienst te zijn maken wij gebruik van cookies. Door te browsen op onze website, gaat u akkoord met de door ons gebruikte cookies - Lees meer - Verberg

Over ons

OVER ONS

NLighthened B.V. in Rotterdam is een specialistische groothandel op het gebied van telecom- en computerapparatuur voor het B2B-segment. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn we een vertrouwde partner voor leveranciers en afnemers in Nederland en heel Europa. Wij leveren onder meer aan webshops, detaillisten, mkb-bedrijven en multinationals.  

Met onze activiteiten richten we ons vooral op de inkoop en levering van smartphones, tablets en phablets. Al onze producten zijn voorzien van de Nederlandse taal en Europese garantie. 

Inkoopkracht

Een langetermijnrelatie met jou als partner vinden wij erg belangrijk. Met een stevige financiële basis bieden we je zekerheid over continuïteit. Daarnaast werken we al jarenlang samen met een groot en vertrouwd netwerk van aanbieders. Met de juiste contacten en een sterke inkoopkracht bieden we altijd gunstige voorwaarden.

Jouw bestelling wordt uit voorraad geleverd. Heb je speciale wensen of wil je een grotere order plaatsen? Dan doen wij meteen een beroep op ons netwerk. Je kunt altijd snel over jouw producten beschikken.  

Webshop

Natuurlijk willen we graag weten wie onze klanten zijn. Daarom vragen we je om jouw bedrijf te registreren. Met jouw eigen account kun je alle producten (en de bijbehorende prijzen) in ons assortiment bekijken en online bestellen.  

Persoonlijk contact

Ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Of wil je meer weten over prijzen en beschikbaarheid van specifieke producten? Neem dan contact met ons op. Wij werken met een vast team van deskundige en ervaren medewerkers die verschillende talen spreken.